Yhteistyökumppanit

Lahden nuorisopalvelut

Lahden nuorisopalveluiden toiminta-ajatuksena on edistää nuorten hyvinvointia yhteisöllisellä ja yksilöllisellä tuella ja toiminnalla. Nuorisopalvelut tarjoaa monipuolista toimintaa, vahvistaa nuorten oman toiminnan ja vaikuttamisen mahdollisuuksia ja on tärkeä nuorten työllisyys- ja erityispalveluiden tarjoaja.

»www.lahti.fi/palvelut/nuorisopalvelut


Lahden Yrittäjät ry

Lahden Yrittäjät on yrittäjien asiaa ajava järjestö, jonka tärkein tehtävä on toimia yrittäjien etujärjestönä. Vaikutamme, opastamme, koulutamme ja viihdytämme, jotta Lahti olisi jatkossakin hyvä paikka olla ja yrittää. Meitä on jo yli 1600, joten mielipiteillämme on vaikutusta, kun Lahtea kehitetään.

»www.yrittajat.fi/lahti/


Hämeen TE-toimisto

TE-palveluilla on tärkeä rooli nuorten työllistymispolkujen mahdollistajana. Nuorten valmentajat tekevät tiivistä yhteistyötä TE-palveluiden virkailijoiden kanssa esimerkiksi nuorten suunnitelmien, työkokeilu- ja palkkatukioikeuksien ja erilaisten työvoimapoliittisten koulutusten puitteissa. Yhteistyö on tärkeää myös TE-palveluiden palkkatukiyksikön kanssa, kun valmentajat avustavat yrityksiä palkkatukien hakemisessa. Lahtipaketti 2015 on kehitetty yhdessä Hämeen TE-toimiston kanssa.

»toimistot.te-palvelut.fi/hame/


Koulutuskeskus Salpaus

Yhteistyö Koulutuskeskus Salpauksen kanssa lisää valmentajien mahdollisuuksia neuvoa nuoria opiskelupolkujen etsimisessä. ”Harjoittelupolulla” nuori voi käytännössä yrityksessä testata tulevaa uravalintaansa ennen opiskelupaikan hakemista. ”Oppipolulla” tehdään tiivistä yhteistyötä Salpauksen oppisopimuskoulutuksen kanssa. ”Työpolku” taas on mahdollisuus Salpauksesta valmistuville opiskelijoille etsiä reittejä työelämään.

»www.salpaus.fi

(c) Copyright 2018 | Lahden nuorisopalvelut | Kaikki oikeudet pidätetään

Lahden kaupungin nuorisopalvelutNuorisotakuuLahden Yrittäjät ryLahden kaupunkiTE-palvelut Koulutuskeskus SalpausMediatalo ESA

Kerro kaverille >

Sivuston toteutus Imager