Yrittäjät ja Nuorten työllisyyspalvelut yhteistyöhön

Nuorten avustaminen hyvään alkuun työelämän poluilla on yhteinen tärkeä asia, toteaa Lahden Yrittäjien puheenjohtaja Kari Helokivi. Tämän teeman ympärille on nyt koottu innostunut ja toimintavalmis joukkue käärimään hihansa ylös ja ryhtymään duuniin. Mukana ovat yrittäjäjärjestön ja kaupungin nuorisopalveluiden lisäksi myös Hämeen TE-toimisto ja koulutuskeskus Salpaus sekä aktiivisia lahtelaisia nuoria.

Uusi palvelu tarjoaa kohtaamispaikan, kun yritykset ja nuoret etsivät yhteisiä polkujaan matkalla duuniin! Lahdessa on noin 1500 työtöntä nuorta ja jäsenyrityksiä Lahden yrittäjissä on noin 1600. Niinpä yhteisiä kohtaamisia on odotettavissa monen näköisiä. Nuorten työllisyyspalveluiden valmentajat ovat sekä nuorten että yritysten käytettävissä, kun tavoitteita mietitään ja suunnitelmia sovitellaan yhteen.

Matkalla duuniin! sisältää valmiita paketteja, joihin on helppo tarttua. Tarjolla on ratkaisuja työhön tutustumisesta aina oppisopimukseen ja rekrytointiin saakka. Myös taloudellisia kannustimia nuorten työllistämiseen on paketeissa mukana. 

(c) Copyright 2018 | Lahden nuorisopalvelut | Kaikki oikeudet pidätetään

Lahden kaupungin nuorisopalvelutNuorisotakuuLahden Yrittäjät ryLahden kaupunkiTE-palvelut Koulutuskeskus SalpausMediatalo ESA

Kerro kaverille >

Sivuston toteutus Imager