Array
(
  [0] => Array
    (
      [id] => 0
      [ilmoitusID] => 126
      [ilmoitusTyyppi] => 1
      [openCount] => 247
    )

)

Työpaikkailmoitukset

Työpaikkailmoitukset

< Palaa ilmoitustauluun

Tulosta ilmoitus
 • Yrittäjyyspolku

Yritysidea: "Meidän Kokemus Osuuskunta"

Meillä olisi valmiina yrittäjyysidea palveluiden testaamisesta ja kehittämisestä kiinnostuneille nuorille, joita voisimme olla tukemassa liiketoiminnan toteuttamisessa:

Perustetaan käyttäjäkokemuksesta kiinnostuneiden henkilöiden/työttömien/nuorten/iäkkäiden/amatöörien/ammattilaisten omistama ”Meidän Kokemus Osuuskunta”.

Osuuskunnan osuusmaksu on luokkaa 50 euroa, jolla henkilö pääsee osuuskunnan osaomistajaksi.

Osuuskunnan jäsenet kokoavat käyttäjäkokemuksia erilaisten yritysten ja yhteisöjen palveluista. Tarkoituksena ei ole vain kaikkien valitusten yhteen kerääminen, vaan myös ongelman tunnistamisen jälkeinen kehitystyön ideointi. Osuuskunta myy palveluaan asiakasorganisaatioille (yrityksille). Keskeisenä elementtinä on käyttäjäkokemuksen (UX) parantaminen.

Osuuskunta maksaa jäsenilleen palkkioita tehdyistä töistä. Osa toimeksiannoista voi olla myös esimerkiksi nettisivujen testausta. Tavoitteena on laajentua kansainväliseksi yhteisöksi.

Yrityksemme voisi olla osuuskunnan mentori, asiakas ja yhteistyökumppani. Asiaa voidaan ideoida lisää yhdessä sopivien yrittäjien löydyttyä.

Alkamisaika
sopimuksen mukaan
Avainsanat
osuuskunta, käyttäjäkokemus, palvelu, asiakas

(c) Copyright 2018 | Lahden nuorisopalvelut | Kaikki oikeudet pidätetään

Lahden kaupungin nuorisopalvelutNuorisotakuuLahden Yrittäjät ryLahden kaupunkiTE-palvelut Koulutuskeskus SalpausMediatalo ESA

Kerro kaverille >

Sivuston toteutus Imager