Array
(
  [0] => Array
    (
      [id] => 0
      [ilmoitusID] => 142
      [ilmoitusTyyppi] => 1
      [openCount] => 65
    )

)

Työpaikkailmoitukset

Työpaikkailmoitukset

< Palaa ilmoitustauluun

Tulosta ilmoitus
 • Työpolku

Tax & Legal trainee

Hei tulevaisuuden asiantuntija!

TAVOITTEENA MENESTYS? Hae meille Tax & Legal traineeksi Lahteen!

Oletko…

opintojen loppuvaiheessa oleva tai jo valmistunut KTM/HTM/OTM, vero-oikeuteen tai liikejuridiikkaan suuntautunut? Innokas omaksumaan uutta tietoa, sosiaalinen ja toiminnassasi oma-aloitteinen sekä joustava?

Jos vastaus on kyllä, sovellut porukkaamme mainiosti! Arvostamme aikaisempaa työkokemusta verotuksen ja/tai lakimiestehtävien parista. Katso alta tarkemmat hakuohjeet ja kerro meille tarinasi!

Miksi meille?

Osaamisesi kehittäminen on meille tärkeää ja haluamme tukea tavoitteitasi tarjoamalla haastavia ja mielenkiintoisia työtehtäviä. Pääset tutustumaan johdon konsultointityöhön läheltä työskentelemällä asiantuntijoidemme kanssa erilaisissa asiakastoimeksiannoissa. Toimeksiannot vaihtelevat kertaluontoisesta välittömästä vero- ja lakineuvonnasta pitkäjänteiseen verostrategioiden ja järjestelyjen suunnitteluun. Palvelukokonaisuuteemme kuuluvat kaikki yritysten, pääomasijoittajien, henkilöiden ja kiinteistöjen verotukseen ja lakipalveluihin liittyvät tehtävät. Työnkuvaasi voi sisältyä esimerkiksi:
• yhtiö- ja sopimusoikeudellisissa toimeksiannoissa avustamista
• ennakkoratkaisuhakemusten laatimista
• avustamista yritysjärjestelyissä
• juridisia selvitystöitä ja asiakirjojen laatimista ja valmistelua

Toimikenttämme monipuolisuus ja loistoporukka takaavat, ettei yksikään päivä ole samanlainen. Tavoitteiden saavuttamiseksi meillä puhalletaan yhteen hiileen, kannustetaan uusiin ajattelutapoihin ja arvostetaan avoimuutta ja suoraselkäisyyttä kaikessa tekemisissämme.

Tarjoamme loistavat puitteet työnteolle viihtyisissä toimitiloissa ja mahdollisuuden osallistua virkistystoimintaamme. Koko harjoittelun ajaksi sinulle on nimetty KPMG-kummi, joka auttaa kaikissa mieltä askarruttavissa kysymyksissä.

Harjoittelumme on palkallinen määräaikainen työsuhde (4-6 kk). Työ on kokopäiväistä ja alkaa tammikuussa 2018.

Kerro meille tarinasi!

Hakuvaiheiden perusteella muodostamme mielikuvan hakijoistamme. Varmistathan siis, että kaikki kolme osiota on osaltasi kunnossa. Jos haet useampaa paikkaa, riittää että videon ja tehtävän tekee kertaalleen, mutta hakemus tulisi lähettää aina tehtäväkohtaisesti.
1. Tutustu trainee-ohjelmaamme www.kpmg.com/fi/trainee ja jätä hakemuksesi 21.9. mennessä. Liitäthän hakemukseesi myös opinto- ja työtodistukset sekä opintosuoritusotteen.
2. Esittele itsesi vastaamalla lyhyeen videohaastatteluun (http://bit.ly/2wYRGZE).
3. Tee lyhyt ennakkotehtävä (http://bit.ly/2wYRGZE). Voit ladata oman palautteesi suoraan tehtävän tehtyäsi itsellesi.

Voit käydä tutustumassa ennakkotehtävään etukäteen yhteistyökumppanimme Korn Ferry Hay Groupin sivuilla: http://bit.ly/2wYRGZE

Kuvaus yrityksestä

KPMG on globaali ja samalla vahvasti paikallinen asiantuntijaorganisaatio. Suomessa meitä KPMG:läisiä on yli 1000 ja toimimme 23 eri paikkakunnalla. Tarjoamme asiakkaillemme tilintarkastus-, vero-, laki- ja neuvontapalveluita.

Alkamisaika
02.01.2018
Kesto
4-6 kk
Avoimia paikkoja
1
Avainsanat
KPMG, Trainee, KTM, OTM, HTM, vero-oikeus, liikejuridiikka

(c) Copyright 2018 | Lahden nuorisopalvelut | Kaikki oikeudet pidätetään

Lahden kaupungin nuorisopalvelutNuorisotakuuLahden Yrittäjät ryLahden kaupunkiTE-palvelut Koulutuskeskus SalpausMediatalo ESA

Kerro kaverille >

Sivuston toteutus Imager