Array
(
  [0] => Array
    (
      [id] => 0
      [ilmoitusID] => 60
      [ilmoitusTyyppi] => 1
      [openCount] => 414
    )

)

Työpaikkailmoitukset

Työpaikkailmoitukset

< Palaa ilmoitustauluun

Tulosta ilmoitus
 • Kokeilupolku

Harjoittelupaikka graafisesta suunnittelusta, web suunnittelusta tai ohjelmoinnista kiinnostuneille

Tarjolla työkokeilupaikka jossa pääset tekemään joko graafista suunnittelua, www-sivujen suunnittelua/ohjelmointia/toteutusta, asiakkaiden verkkosivujen päivityksiä, asiakaspalavereja, käyttöliittymäsuunnittelua, konseptisuunnittelua, sisällöntuotantoa, sosiaalisen median suunnittelua/tuotantoa tai mainonnan suunnittelua. Paikka räätälöidään mielenkiintosi sekä osaamistasosi mukaan.

Aloittamisaika pikaisesti.

Sovit meille jos olet idearikas, suunnittelija, luova toteuttaja tai vasta työelämään pyrkivä ja osaat perusteet alan ohjelmistoista, kuten Photoshop, Illustrator tai InDesign.

Jos olet mahdollisesti tutustunut jo myös erilaisten julkaisujärjestelmien käyttöön tai sitten Adobe Premiere tai After Effects ovat sinulle tuttuja, saatat olla etsimämme tyyppi. Guru sinun ei tarvitse olla millään osa-alueella, pääasia on, että olet innokas ja haluat oppia lisää.

Harjoittelupolun 1-3 kk jälkeen on mahdollisuus jatkaa työpolulla tai oppipolulla.

Kuvaus yrityksestä

Olemme Lahdessa toimiva mainostoimisto. Tuotamme laajasti graafista muotoilua, brändisuunnittelua, digitaalista mediaa ja imagotuotemuotoilua. Asikaskuntamme koostuu mikroyrityksistä pörssiyhtiöihin.

Alkamisaika
sopimuksen mukaan
Kesto
1-3 kk
Avoimia paikkoja
1
Avainsanat
Mainostoimisto, graafinen suunnittelija, ohjelmointi, graafikko, koodari, devaaja, ad

(c) Copyright 2018 | Lahden nuorisopalvelut | Kaikki oikeudet pidätetään

Lahden kaupungin nuorisopalvelutNuorisotakuuLahden Yrittäjät ryLahden kaupunkiTE-palvelut Koulutuskeskus SalpausMediatalo ESA

Kerro kaverille >

Sivuston toteutus Imager