Array
(
  [0] => Array
    (
      [id] => 0
      [ilmoitusID] => 143
      [ilmoitusTyyppi] => 1
      [openCount] => 108
    )

)

Työpaikkailmoitukset

Työpaikkailmoitukset

< Palaa ilmoitustauluun

Tulosta ilmoitus
 • Työpolku

Tilintarkastustrainee

Hei tulevaisuuden asiantuntija!

TAVOITTEENA MENESTYS? Hae meille tilintarkastustraineeksi Lahteen!

Oletko…

3.-5. vuoden opiskelija tai jo valmistunut KTM/tradenomi, laskentatoimi tai taloushallinto pääaineenasi? Oletko lisäksi innokas omaksumaan uutta tietoa, sosiaalinen ja toiminnassasi oma-aloitteinen sekä joustava?

Jos vastaus on kyllä, sovellut porukkaamme mainiosti! Arvostamme aikaisempaa työkokemusta tilintarkastuksesta, kirjanpidosta tai muista taloushallinnon tehtävistä. Katso alta tarkemmat hakuohjeet ja kerro meille tarinasi!

Miksi meille?

Osaamisesi kehittäminen on meille tärkeää ja haluamme tukea tavoitteitasi tarjoamalla haastavia ja mielenkiintoisia työtehtäviä. Pääset tutustumaan johdon konsultointityöhön läheltä työskentelemällä asiantuntijoidemme kanssa erilaisissa asiakastoimeksiannoissa, joissa usein osa työpäivistä vietetään myös asiakkaan toimistolla. Osallistut erilaisiin tilintarkastustehtäviin kuten:
• osavuosikatsausten tarkastuksissa avustamiseen ja muihin tilikauden aikaisiin tarkastuksiin
• tilinpäätöstarkastuksissa avustamiseen.

Toimikenttämme monipuolisuus ja loistoporukka takaavat, ettei yksikään päivä ole samanlainen. Tavoitteiden saavuttamiseksi meillä puhalletaan yhteen hiileen, kannustetaan uusiin ajattelutapoihin ja arvostetaan avoimuutta ja suoraselkäisyyttä kaikessa tekemisissämme. Koko harjoittelun ajaksi sinulle on nimetty KPMG-kummi, joka auttaa kaikissa mieltä askarruttavissa kysymyksissä.

Harjoittelumme on palkallinen määräaikainen työsuhde (4-6 kk). Työ on kokopäiväistä ja alkaa tammikuussa 2018.

Kerro meille tarinasi!

Hakuvaiheiden perusteella muodostamme mielikuvan hakijoistamme.

Kuvaus yrityksestä

KPMG on globaali ja samalla vahvasti paikallinen asiantuntijaorganisaatio. Suomessa meitä KPMG:läisiä on yli 1000 ja toimimme 23 eri paikkakunnalla. Tarjoamme asiakkaillemme tilintarkastus-, vero-, laki- ja neuvontapalveluita.

Alkamisaika
02.01.2018
Kesto
4-6 kk
Avoimia paikkoja
1
Avainsanat
KPMG, KTM, tradenomi, tilintarkastus, laskentatoimi, taloushallinto

(c) Copyright 2018 | Lahden nuorisopalvelut | Kaikki oikeudet pidätetään

Lahden kaupungin nuorisopalvelutNuorisotakuuLahden Yrittäjät ryLahden kaupunkiTE-palvelut Koulutuskeskus SalpausMediatalo ESA

Kerro kaverille >

Sivuston toteutus Imager